Perfil da indústria de alimentos no Brasil: 1990-95
Main Article Content
Abstract
The analysis of Brasil's food production performance from 1990 to 1995 period has shown a stronger participation of the higher added value products groups, being particularly noticeable that of the dairy products. In addition, a higher general consumption of food has been verified as a result of the increase in the real income of workers after the stabilization plan.
Downloads
Download data is not yet available.
Metrics
Metrics Loading ...
Article Details
How to Cite
SATO, G. S. Perfil da indústria de alimentos no Brasil: 1990-95. RAE - Revista de Administracao de Empresas , [S. l.], v. 37, n. 3, p. 56–67, 1997. Disponível em: https://periodicos.fgv.br/rae/article/view/38014. Acesso em: 30 jun. 2024.
Section
Economia de empresas
A RAE compromete-se a contribuir com a proteção dos direitos intelectuais do autor. Nesse sentido:
- adota a licença Creative Commoms BY (CC-BY) em todos os textos que publica, exceto quando houver indicação de específicos detentores dos direitos autorais e patrimoniais;
- adota software de detecção de similaridades;
- adota ações de combate ao plagio e má conduta ética, alinhada às diretrizes do Committee on Publication Ethics (COPE)